Echipa

Andreea Sacagiu

Mă numesc Andreea Sacagiu și mă bucur să iau parte la experiența Growth. Am absolvit cursurile Facultății de Geografie din cadrul Universității din Bucuresti, având ca specializare: Geografia mediului, apoi am urmat cursurile de masterat în domeniul „Managementul Mediului si Dezvoltare Durabila” – Facultatea de Energetica, UPB.

Întotdeauna m-a fascinat lucrul cu copiii și am știut că nici o altă meserie nu mi-ar putea oferi atâtea satisfacții, bucurii, zâmbete și dorință de cunoaștere. Prin ochii copiilor redescoperim lumea și înțelegem că de fapt lucrurile mărunte ne fac viață să strălucească. Ador tot ceea ce înseamnă natură și medii naturale.

Mă bucur că mi s-a oferit, prin intermediul echipei Growth, șansa de a insufla copiilor încă de la vârste fragede dragostea pentru mediul înconjurător și elemente ale naturii. Îmi doresc ca prin intermediul activității mele să ajut copiii să înțeleagă rolul fiecărei ființe vii în echilibrul natural, rolul nostru în mjilocul acestora și împreună să le inducem dra-gostea pentru natură, mediu și frumos, să exploreze, să ocrotească, să descopere și să se simtă liberi.

Vă aștept cu drag!

Anișoara Ghiță

Am 38 de ani, sunt licențiată în biologie generală, Facultatea de Biologie (Universitatea București). Am lucrat în sistemul școlar particular ca profesor de biologie (curriculum britanic, pregătirea elevilor pentru Checkpoint exam și IGCSE Biology exam).

Îmi doresc ca prin activitatea mea să îmbin învățarea biologiei și a științelor cu elemente ce țin de educație aplicată și dezvoltare personală, astfel încât abilitățile dobândite să fie utile și de durată.

Ca profesionist, și ca mamă, cred ca cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru copii este sa investim în educația și în viitorul lor.

Membru fondator al Asociației Growth | Contact: ani@growth.ro

Contact: stiintapepaine@gmail.com sau Telefon 0721 761 676