Ateliere

Asociatia Growth & Stiinta pe paine

Organizam ateliere de stiinta pentru copiii 5 ani +. Atelierele se desfasoara in scoli, gradinite, after school, loc de joaca, etc.

Venim cu drag intr-o anumita locatie la cererea voastra.

Atelierele de stiinta se adreseaza copiilor de 5 ani+ si se realizeaza pe grupe de 6-10 copii. Pretul unei sedinte este de 40 lei/copil. Pretul unui modul de stiinta este de 150 lei pentru toate cele 4 sedinte.

Toate materialele pentru activitati sunt incluse. Ateliere 100% practice.

Beneficiile atelierului pentru copil:

Copilul tău va explora o lume nouă, plină de mister și aventură și în același timp, își va însuși cunoștințe de bază despre lumea înconjurătoare.

- experimentează;

- capată încredere în el;

- dezvoltă curiozitatea pentru știință;

- întelege mai bine fenomene din viața de zi cu zi.

Atelierele noastre oferă copilului tău ocazia de a învăța:

- să asculte activ, să pună întrebări;

- să aibă încredere în el, să experimenteze;

- noțiuni despre proprietățile substantelor;

Experimentele propuse sunt sigure, nontoxice, colorate și distractive.

Trainer/ Profesor:

Andreea Sacagiu / Anisoara Ghita

Echipa Știință pe pâine

"Prin intermediul experimentelor, doresc să împărtășesc cunoștințele mele cu cei mici, astfel încât aceștia să poată înțelege mai ușor fenomenele din jur dar și pentru a ne distra învățând. Întotdeauna m-a fascinat lucrul cu copiii și am știut că nicio altă meserie nu mi-ar putea oferi atâtea satisfacții, bucurii, zâmbete și dorință de cunoaștere."

Nu ezitați să ne contactați pentru detalii suplimentare la numărul de telefon 0721761676 sau la adresa de e-mail: stiintapepaine@gmail.com.

Desfășurăm activitățile cu un număr mic de participanți, în așa fel încât atenția trainerului să fie distribuită egal către toți copii, iar aceștia să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activități.(Atelierul se poate desfașura cu un număr de minim 5 copii)

Părinții aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să experimenteze singuri, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac.

Dacă copilul dvs. a fost încântat de experimentele efectuate și considerați că a învățat ceva util și interesant, puteți recomanda activitățile noastre și altor părinți! Pe noi ne-ar bucura foarte tare și v-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!

Echipa Știință pe paine