Ateliere

Asociatia Growth & Stiinta pe paine

Organizam ateliere de stiinta pentru copiii cu varste mai mari de 5 ani. Atelierele se desfasoara in scoli, gradinite, after school, locuri de joaca, etc.
La cererea voastra venim cu drag in orice locatie adecvata.

ATELIERE

Microscopie, Astronomie, Biologie – corpul tău, Biologie – totul despre plante, Biologie – totul despre insecte, Biologie – totul despre animale, Fizica – general (3 module diferite), Chimie – general (3 module diferite), Geografie – Hai hui prin lume, Geografie – Terra, planeta albastră, Dinozaurii, o lume dispărută, Nutriție și alimentație sănătoasă, Educație sexuală *, Egiptul antic, Grecia antică, Spion de meserie, Vreau sa fiu doctor

Atelierele de stiinta sunt 100% practice si se desfasoara în grupe de 6-10 copii. Pretul unei sedinte este de 40 lei/copil.
Toate materialele pentru activitati sunt incluse.

Beneficiile atelierului pentru copil:

Copilul tău va explora o lume nouă, plină de mister și aventură și în același timp, își va însuși cunoștințe de bază despre lumea înconjurătoare.
– experimentează;
– capătă încredere în el;
– dezvoltă curiozitatea pentru știință;
– întelege mai bine fenomene din viața de zi cu zi.
In plus atelierele noastre oferă copilului tău ocazia de a învăța:
– să asculte activ, să pună întrebări;
– să aibă încredere în el, să experimenteze;
– noțiuni despre proprietățile substantelor.

Experimentele propuse sunt sigure, nontoxice, colorate și distractive.

Nu ezitați să ne contactați pentru detalii suplimentare la numărul de telefon 0721761676 sau la adresa de e-mail: stiintapepaine@gmail.com.

Desfășurăm activitățile cu un număr mic de participanți, în așa fel încât atenția trainerului să fie distribuită egal către toți copii. (Atelierul se poate desfașura cu un număr de minim 5 copii)

Activitățile noastre ajuta copiii sa îsi dezvoltare abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin indrumare copiii ajung să experimenteze singuri, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac.

Dacă si copilul dvs. a fost încântat de experimentele efectuate ori considerați că a învățat ceva util și interesant, puteți recomanda activitățile noastre și altor părinți! Pe noi ne-ar bucura foarte tare și v-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!
Echipa Știință pe paine