Info

  • Copii au o dorință înnăscută de a învăța prin explorare și descoperire a mediului înconjurător. Bucuria experienței prin care ei înțeleg mai bine lumea înconjurătoare ne motivează să facem proiecte care să ofere constant noutate, explorând fenomenele naturale care ne înconjoară în viața de zi cu zi.
  • Conceptul Știință pe Pâine s-a născut din nevoia de a acoperi zone ale învățământului care lipsesc în sistemul actual de învățământ. Ne-am propus să creștem contactul cu realitatea care ne înconjoară, prin experimente, cu scopul de a ne explica în mod științific fenomenele naturale și de a învăța într-un mod practic.
  • Din dorința de a dezvolta conceptul și a-l face mult mai accesibil, în vara lui 2018 am amenajat un centru educațional unde desfășurăm diverse ateliere de invatare prin joaca, prin experimente si activitati practice (Ateliere de dezvoltare personală, ateliere de stiinta, de creativitate, precum si activități de relaxare și joacă).
  • Tot din dorința de a populariza știința am încheiat colaborări cu școli particulare, unde urmăm aceeași filosofie de descoperire prin experimentare. Cluburile de știință au loc în regim de „after school”, iar materialele pentru aceste cluburi sunt asigurate exclusiv de echipa Știință pe Pâine. Numărul copiilor participanți la cluburile de știință este în continuă creștere, în prezent avem 110 participanți/săptămână în cadrul școlilor private. De asemenea colaborăm cu școlile de stat prin programul – Școala Altfel – pană în prezent peste 500 de copii au participat la activitățile susținute de noi prin acest program.